LOL-uka

LOL er en uke der hele media går sammen for å for å lage film. De går i flere grupper med folk fra alle tre trinn. Målet med filmen de lager er å få lærerne til å le.

Av: Thomas Johannessen (Tekst og foto)

Filming

I år ble LOL-uka holdt i uke fire. Grunnen til LOL, er at elvene kan få lære og lage film og ha det gøy mens de gjør det. Gruppene er helt tilfeldige, slik at alle skal få en sjanse til å bli kjent med nye folk.

– LOL skal hjelpe folk med å trives bedre på media, denne uka får elever en sjanse til å bli kjent med andre folk fra alle årene på media. Noe viktig folk kan lære denne uka er å jobbe med folk en ikke liker, eller å jobbe med andre folk, sier Kjartan Haavik, lærer i mediefag.

De har hatt LOL siden 2005, det vil si at dette var det 11. året de hadde det. Det ble starta som Goggen-uka (Goggen var kallenavnet til læreren som starta LOL), men ble forandra til LOL da han slutta.

Elevene ga positive tilbakemeldinger om LOL.

– Det var kjekt, sa Hans David Olaissen, elev i 1mfa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *