Kjærlighetstips på Åkrehamn vgs

Laget av: Torhild Olsen, Hanna Haug Flatebø, Vilde A. Jonassen og Henrikke Sandhåland. 

Det er en god del single folk på Åkrehamn Vgs. Er du en av dem? Vil du ha kjæreste, men du vett ikke hvordan du skal ta kontakt med noen? Da er dette noe for deg.

Skoleavisen har gått ut og intervjuet noen som virkelig har draget på det motsatte kjønn. De kom med forskjellige tips og triks som kan brukes for å løse problemet. Johanne har også testet ut noen av de forskjellige tipsene.

Det er ingen garanti for at disse tipsene vil funke og vi er ikke ansvarlige for noen skader som kan komme til å skje. Har du tenkt til å prøve noen av disse tipsene? I så fall kommenter nedenfor hvordan det gikk.

One thought on “Kjærlighetstips på Åkrehamn vgs”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *