Hva sier Kopervik VGS om en ny linje?

Det har vært snakk om å flytte medialinjen på ÅVGS til Kopervik VGS før, men denne gangen ble det vedtatt at media blir flyttet til Kopervik. Elevene på ÅVGS vet mye om flyttingen, men hva vet de på Kopervik? Vi på VG1 bestemte oss for å ta en tur til Kopervik VGS for å høre hva administrasjonslederen, Lars Inge Svalland, og noen elever hadde å si.

av: Kristin, Krister, Gina og Nathanael

I november vedtok opplæringsutvalget at medialinjen på Åkra videregående skole skulle flyttes til Kopervik Videregående skole. Det har vakt stort engasjement hos media elevene. De har blant annet reist til Stavanger på politikk-møte. Mange elever er negative om flyttingen, mens andre er positive til en ny skole med nye muligheter, som mulighet til andre programfag. Den 13 og 14 desember skal politikerne i Rogaland ta den endelige beslutningen om flyttingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *